Tuina Terapija

Kaj je?

Je starodavna manualna tehnika, ki kot del tradicionalne kitajske medicine temelji na teoriji chi-ja, ki teče po telesnih kanalih imenovanih meridijanih. .

Kako poteka?

Med terapijo, ki traja od 40 do 60 minut, klient udobno leži na terapevtski mizi. S pritiskom na različne telesne akupresurne točke in še drugimi masažnimi prijemi, klientu omogočam in izboljšujem pretok energije.

Zakaj je?

S Tuino terapijo lajšam akutne in kronične bolečine, uspešno odpravljam posledice stresa in sproščam celotno telo. Priporočam pa jo tudi kot preventivno obliko pomoči.

Terapevtka

Lucija Zmajšek

Šport je vedno predstavljal del njenega življenja. V mladosti je kot atletinja večkrat zastopala barve naše države. Kot nacionalna trenerka vodila skupinske vadbe. Uspešno diplomirala na Fakulteti za šport s poudarkom na delu z otroci. V letih poučevanja v šoli, pa so jo vse bolj začele zanimati alternativne oblike zdravljenja. Pot jo je vodila preko poglobljenega praktičnega znanja Tuina masaže, do velikega razpona učinkovanja Bownove terapije vse do razširjenih meja zmožnega, v Metodo Feldenkrais.

kamni-trans-a
MaeveluTuina Terapija